FAQ Snackbros Organic Curls

Vad är Snackbros Organic Curls och när ska man äta dem?

Våra Organic Curls är spröda och krispiga proteinsnacks i två olika smaker för den som vill unna sig något extra gott eller som önskar ett proteinberikat snacksalternativ till TV-serien, fotbollsmatchen eller kompishänget. Organic Curls med jordnötssmak innehåller 42 % mer protein och 85 % mindre socker än liknande jordnötssnacks. Organic Curls med ostsmak innehåller 30 % mer protein och 50 % mindre fett än liknande ostsnacks. Båda är dessutom ekologiska – grymt tycker vi!

Vilka produkter finns i sortimentet?

I Snackbros sortiment finns proteinberikade snacks i två olika smaker: Organic Curls med jordnötssmak samt med ostsmak.

Vem riktar sig Organic Curls till?

Snackbros Organic Curls passar alla som vill unna sig goda snacks. Organic Curls med jordnötssmak för den som vill ha ett snacks med 42 % mer protein och 85 % mindre socker (jämfört med liknande jordnötssnacks) och Organic Curls med ostsmak för den som vill ha ett snacks med 30 % mer protein och 50 % mindre fett (jämfört med liknande ostsnacks). Givetvis utan att tumma på den goda smaken!

Hur mycket protein innehåller snacksen?

Våra Organic Curls med jordnötssmak innehåller 17 gram protein/100 gram (5,1 gram protein/portion á 30 gram). Organic Curls med ostsmak innehåller 13 gram protein/100 gram (3,9 gram protein/portion á 30 gram). Våra snacks baserar sig till störst del på kikärtor som har ett naturligt högt innehåll av protein

Innehåller produkterna mjölk?

Organic Curls med ostsmak innehåller mjölk.
Organic Curls med jordnötssmak kan innehålla spår av mjölk.

Vad skiljer Snackbros Organic Curls från liknande snacks?

Våra Organic Curls med jordnötssmak innehåller 42 % mer protein och 85 % mindre socker jämfört med liknande jordnötssnacks. Organic Curls med ostsmak innehåller 30 % mer protein och 50 % mindre fett jämfört med liknande ostsnacks. De är ett perfekt alternativ till den som älskar snacks och som är medveten om vad man stoppar i sig. Tack vare att Organic Curls är proteinberikade är de ett bra alternativ till vanliga snacks, men även närhelst suget efter snacks slår in.

Är produkterna veganska?

Organic Curls med jordnötssmak är veganska, däremot inte Organic Curls med ostsmak.

Var tillverkas Snackbros Organic Curls?

Organic Curls tillverkas i Nederländerna av Kettle & Barbells Functional Foods AB.

Hur ska man återvinna förpackningen?

Sorteras som plastförpackning.

Jag vill börja sälja Snackbros i min butik, till vem vänder jag mig?

Kul! Maila info@snackbros.se för vidare information.