Happy snacking

Snackbros är ett svenskt varumärke som sedan 2017 erbjuder goda och proteinberikade snacks gjorda på kikärtor. Snackbros Organic Curls är spröda och krispiga snacks, utmärkta för dem som älskar snacks och som samtidigt är medvetna om vad man stoppar i sig – utan att för den sakens skull kompromissa med smaken! Det perfekta valet när man önskar sig det där lilla extra till tv-serien, matchen, träningen eller helt enkelt när man vill unna sig något gott. Våra Organic Curls finns i tre smaker – Sourcream & Pepper, Peanut och Cheese – och de är dessutom ekologiska. Grymt tycker vi!

Har du några frågor kring Snackbros? Då är det bara att höra av dig till oss eller spana in vår FAQ där du kan hitta svaren på de vanligaste frågorna.

Where the snacks at?

Du hittar Snackbros på bland annat Coop (i hälsohyllan), utvalda ICA-butiker, Hemköp samt på utvalda gym. Har du frågor om en specifik butik eller område, maila till info@snackbros.se.

Out of snacks?

Om du inte skulle hitta Snackbros i din butik, blir vi glada om du vill skicka ett mail till oss och berätta i vilken butik samt på vilken ort du saknar våra produkter. Då ser vi till att göra vårt bästa för att du inom kort ska kunna hitta oss i butikshyllan!

More snacks?

Följ med oss i vår snacksiga vardag på Instagram och på Facebook. Hoppas vi ses där!